Panaqolus Albomaculatus - Weekend Aqualog

Mustard Spot Pleco - Panaqolus Albomaculatus #LDA031 Pleco este de dimensiuni medii și cu model colorat care mănâncă lemn, specific membrilor genului Panaqolus.
#weekendAqualog - Lda 031 - 25.03.2022
Mustard Spot Pleco - Panaqolus Albomaculatus
#LDA031 Pleco este de dimensiuni medii și cu model colorat care mănâncă lemn, specific membrilor genului Panaqolus.
Răspândiți în afluenții Amazonieni din Peru, Ecuador și Columbia de Sud, acești pești locuiesc în grămezi de drift wood în ape limpezi, relativ rapide.
În captivitate sunt destul de rezistenti, longevivi iar timiditatea specifica altor L-uri des întâlnită, în cazul prezent - Nu există!
Astfel #MustardSpotPleco nu va sta ascuns, din contră ... va fi in centrul bazinului etalându-și frumusețea.
Dimensiune:
De obicei, la maturitate ajung până la 5inch/12-13cm cu tot cu coadă. Uneori, exemplarele mai vârstnice depășesc puțin aceasta dimensiune. Deci, acest Pleco nu creste foarte mare având o dimensiune ideala pentru majoritatea acvariilor.
Popularitate:
Acest Pleco este rar, prin urmare, nu are șansa de a fi popular. Mulți pasionați acvariști ar dori să aibă măcar unul ideal un grup.
Hrănirea:
Acvariul TREBUIE să conțină mult lemn pentru ca acești pești mănâncă și iubesc în mare parte lemnul. Diversificat cu legume proaspete (dovlecel, castravete... etc. ) și Pleco Wafers specifice "ventuzierilor". Evitați hrănirea alimentelor bogate în proteine în mod regulat, deoarece acest lucru va provoca probleme digestive.
#discusmania by George Dan #exclusiv pentru #discusmaniaShop
Mustard Spot Pleco - Panaqolus Albomaculatus LDA031 Pleco
Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.